İstanbul

Tuzla ECA Servis Kaliteli Hizmetin Adresi!

Eca kombi modellerini reklamlar başta olmak üzere birçok yerde duymuşsunuzdur. En iyi kombi markalarından birisi olan Eca; yine de arıza yaşanma ihtimali olan modellere sahiptir. Ancak, Eca servis Tuzla sayesinde oluşması muhtemel arızalara karşı telaş yapmanıza gerek olmayacaktır.

Kombilerde çok sayıda arızaya rastlanabilir. Hatta, aynı markanın farklı modellerine göre değişen arızalar da bulunur. Eca servis İstanbul ; tüm Eca kombi modellerindeki arızaları çözme konusunda ustadır. Örneğin, E05 arıza kodu; birçok kombi kullanıcısının canını sıkan bir arızadır. Fandan bir dakikadan daha uzun süre bildirim alınamadığını ifade eden bir arızadır. Bu noktada, ilk olarak, resetleme işlemine başvurmalısınız. Ancak, resetleme işleminden herhangi bir sonuç alamadığınız takdirde fanın okuyucusunun fandan haber alamadığını söylemek mümkündür. Bu gibi hallerde fanda, fan okuyucusunda veya elektronik kartta sorun olduğunu söyleyebiliriz. Sizin yapacağınız bir şey olmayacağı için Eca servis ile iletişim kurmalısınız.

E08 arıza kodu; bir diğer arıza nedeni olarak karşınıza çıkabilir. Alev devresi problemi olduğunu söyleyebiliriz. Bu tür bir arızada da yine resetleme işlemine başvurmalısınız. Ancak, resetleme sonucunda herhangi bir düzelme olmadığı takdirde elektronik kartta sorun olması muhtemeldir. Bu gibi hallerde, cihaza hiçbir şekilde müdahale etmemelisiniz. Tek yapmanız gereken Eca servis ile iletişime geçmektir.

Eca servis; kombinizle ilgili her arızayı çözebilecek bilgi ve deneyime sahip çalışanlara bünyesinde yer vermektedir.

Henüz Yorum Yapılmamış

    Görüşünüzü Paylaşın

    Call Now ButtonSERVİS ÇAĞIR